Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H68a19n97a 68V54l72k20o36v85á

31. 3. 2016 12:28

Milý autore, souhlasím s názory níže v diskusi, že váš popis té holčičky je mírně řečeno úchylný, ať už jste ji viděl v reálu nebo pouze ve své zvrhlé fantazii.

Zaujal jste mne natolik, že jsem si přečetla váš profil - to, že řídíte cokoli a nemáte řidičák, střílíte a nemáte zbrojní průkaz....nesvědčí o tom, že jste cool, ale o tom, že jste nebezpečný (svou hloupostí) nejen malým holčičkám.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den paní Vlková. Milión lidí bude mít milión názorů. Popis holčičky je podle Vás úchylný. Ale podle jejích rodičů ne. Nedali souhlas k zveřejnění fotek ale sami navrhli, že místo fotky ji mám jen popsat. Otec navrhoval to co matka nechtěla a matka navrhovala to, za co ji manžel počastoval, ne vulgárně ale nevybíravě. Prostě taky nebyli jednotní.

Ač jste tu všichni hlavy pomazané, chytré a jen Vaše názory jsou ty košér, tak jste skoro vůbec nikdo nepochopil co bylo podstatou tohoto článku. Melete tu nesmysly na moji adresu o úchyláctví, zvrhlosti, nevhodnosti. Jako hlavy pomazané s jistotou tvrdíte jak to vypadá u mě doma a jaký jsem člověk. Přejete mi fialové koule a kdo ví co ještě. Děkuji Vám a Vašich názorů si opravdu cením. ;-)

Také nemá smysl komentovat výroky o kvalitě fotografií, o tom co mělo být dodáno a co mělo být navíc nafoceno a jakým způsobem nafoceno. O mé bezpečnosti nebo nebezpečnosti (jak jste paní Vlková napsala) také nebudu debatovat. Jste jedna z těch, která nic nepochopila a davově a podvědomě jste se orientovala na stranu, která je pro Vás typická a jednoduší.

Ostatní podobné názory jsou směšné a urážející. Nikdy jsem nemiloval cenzuru v žádné její podobě a proto nikdy nebudu nic mazat, jak mi bylo v jednom emailu doporučeno. A pokud v článku vidíte něco nevkusného, sundejte si růžové brýle a nekoukejte moc do sluníčka. To Vás oslepí. Potom budete jako Mínotaurus. Budete se pohybovat jen ve svém omezeném labyrintu a vše ostatní, co bude mimo labyrint, Vám bude cizí, odporné a nebezpečné.

Chtěl jsem jen upozornit na tuto věc a na to, kam až ta svoboda mysli a slova dospěla. Co vše je dnes možné a zamyslet se nad tím, kam až toto může, v budoucnu, dojít. Všichni jste se ale zaměřili na jinou, pudovou a živočišnou stránku věci.

Nikdo, z toho článku, vůbec nic nepochopil.

Až na pár výjimek.

0 0
možnosti

Myslím, že nejhoršího z tohoto blogu je sdělení, kam až jsou lidi ochotní jít za vidinou "tutového" kšeftu. Hnus! A ti, co je v tom podporují koupením něčeho takového dítěti, jsou stejní!!!

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den paní Šípková. Píšete ""jít za vidinou "tutového" kšeftu"" ? Toto ale není žádný kšeft. Jen se bavím a nikdo mi za to nedá ani korunu.

1 0
možnosti
Foto

vida, co se dá v Kutný Hoře kromě koudelníkova syna vykutat;-D8-o;-Dco už s tím, no?

snad to bylo aspoň starý dobrý lízátko chuti těch, co my měli s těma kytičkama uprostřed...no...nebo beruškama...;-D

0 0
možnosti
NM

;-D..,co se v mládí naučíš to v dospělém věku využiješ ;-D;-D

0 0
možnosti
JN

Vy fotíte na ulici cizí osmileté holčičky?

0 0
možnosti
Foto

A to se nesmí? Když fotím street tak to si mám povolat svoje dcery a syny, abych mohl fotit? Protože ty nebudou potom cizí ale moje? Nebo udělám fotku na pouti a začnu obíhat všech 2000 lidí a žádat je o souhlas? A pro jistotu, že jsem někoho nestihl ješte udělám výzvu v rozhlase a v televizi, aby se mohli přihlásit všichni? Máte pravdu, za rok a půl to možná stihnu a po dvou letech půjdu udělat druhý záběr. Co Vás vedlo k položení takového dotazu? Výchova? Tak potom pozdravujte Vaše rodiče.

3 0
možnosti
JS

;-D jiná doba, my jsme lízali dudlíky.. ;-)

1 0
možnosti
PK

Docela jsem se pobavil.:-)

2 0
možnosti
Foto

J17a30n23a 72M16a60j76o92v76á

31. 3. 2016 23:49

No, to je Vám podobné ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1002x
Rád fotím, píšu, jím, spím a mám rád expresivní jazyk. Mám rád slang. V mém případě zapomeňte rejpalové na uniformní gramatiku.

Miluji Asiatky. Nemám řidičák ani pilotní průkaz ale dokážu odjet i tankem nebo odletět letadlem. Nemám zbrojní průkaz ale s přehledem sundám krabičku cigaret na 400 metrů. Moje externí manželka o mně řekla, že jsem jedinej prototyp svýho druhu na celym světě.

Seznam rubrik