Diskuse

Muslimka proti Česku.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BL

Co také čekat od následovníků sifilitické děvky a prašivého psa, že ano?!

4 1
možnosti
BH

To je pořád dokola...

V muslimských zemích jsem byl a vždy jsem se choval tak, abych je neurážel, totéž i jinde, prostě je třeba ctít zvyky navštívené země...

Oni se u nás tak nechovají a neustále si cosi vynucují, půjdou tak daleko, jak jim to dovolíme...

Závěr si snad každý trochu příčetný udělá sám, vyjma pana Polického ovšem... To je ale klinický případ..

19 2
možnosti
TJ

omlouvám se, ukliknutí se mi stává maximálně třikrát za deset let

2 0
možnosti
GV

Naprosto souhlasím...koukám Policky, už tu byl..:-P

3 0
možnosti
Foto

Zde právě vidím problém přijímání afrických uprchlíků v naší zemi.Osoby vychované v jiném kulturním prostředí, neznající jazyk budou velkým problémem právě i pro své náboženství. O jejich potomcích ani nemluvě.Pro celou Evropu to bude za 50 let velký problém.

21 1
možnosti
Foto

A kdo o tom rozhodne a kdo vyčlení prostředky,  které před tím musí samozřejmě ukrást lidem, kteří jsou proti imigraci?   Jasně, že je to stát, na který bláhoví občané spoléhají, že je ochrání.   Ty šátky ve školách jsou jen takové divadélko, aby se neřeklo.

5 2
možnosti
PK

P80e22t97r 26K33a98p25l17a37n

20. 5. 2015 20:02

Ubohá a diskriminovaná Nasra věří v Islám a následuje Proroka Mohameda. Když je tak hluboce věřící muslimka, měla by sedět doma na zadku, ven vycházet pouze s manželem(přesněji 20 kroků za ním) a ne zkoušet chodit v česku do školy.

28 1
možnosti

Pokud se nepletu, tak dotyčná škola má ve školním řádu zákaz pokrývek hlavy. Školní řád platí pro všechny studenty a tedy nemůže jít o diskriminaci. A že snad by se měl měnit kvůli jedné muslimačce, či uvažovat o výjímce, to muže napadnout jen totálně zšabatovělého mutanta.

30 1
možnosti
Foto

Takže stát smí diskriminovat a soukromý vlastník nesmí?

1 9
možnosti
Foto

Ona chce jen nosit šátek, to znamená, že nikomu nic nebere, ani nikoho svým rozhodnutím neohrožuje.  Rozuměl bych nápisu na soukromé škole, nebo soukromé pivnici, že  zahaleným je vstup zakázán, ale tady si hrajeme na sociálno a na nediskriminaci, tak je třeba tu hru hrát poctivě a nediskriminovat.

2 17
možnosti
VA

Tady se řeší, jestli do zdravotní školy může chodit v šátku , nebo bez něj ale nikdo se nepozastaví nad tím že vzhledem ke své víře nemůže tuto školu studovat vůbec 8-o!! Jak by se jako muslimka asi tak zhostila praxe kdyby měla ošetřovat nemohoucího muže !!To je striktně proti její víře být sama s cizím mužem a nedej bože ještě třeba nahým:-P Tak fakt nechápu co tu řešíme!!Pokud se slečně nelíbí, nikdo ji tu nedrží !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18 1
možnosti
JP

Pokud se milá Nasra cítí být v Čechách diskriminovaná, tak proč nejede do Somálska? Tam jistě budou její víru respektovat. Já (a hodně lidí taky) se taky necpeme někam, kde nás nechápou a nerespektujou.

19 0
možnosti
MK

R^ A navíc neuměla česky, když ještě dnes v rozhovoru s novinářem mluvila raději anglicky; a to už uplynulo dost měsíců.

3 1
možnosti
Foto

Nejen v Turecku. Do pravoslavných klášterů není turistům v šortkách povoleno vstupovat ani v Řecku (konkrétně třeba na Krétě jsou průvodci na tuto okolnost někde připraveni a dlouhé kalhoty několika málo turistům k tomu účelu pro vstup zapůjčí).

6 0
možnosti
VH

Toť pravda, ale upozorní vas jemně a nebudou vas kamenovat.

2 0
možnosti