Viliam Ondrejka

Země Česká, domov můj. země Česká, domov můj.

29. 04. 2016 11:06:34
Jestli se cítíš jako Čech, nebuď netečný k chování a konání vlády. Takto začínal email který jsem dostal.

Milí Češi, Moraváci a Slováci

Nevládní organizace v ČR berou celkem za jeden rok přes půl miliardy dotací na přistěhovalce a lidi v tísni!!! Na co je používají, když tu údajně skoro žádní nejsou, proč to není pro opuštěné děti v Klokáncích, či invalidy??? Dováží se v rámci humanitární pomoci s velkou slávou cizí muslimské rodiny na operace do IKEMU, ale pro naše děti peníze nejsou!!!

Budeme s tím už konečně něco dělat a při příštích volbách se podle toho zařídíme? Kolik peněz z naší práce stojí "romská rodina" a co teprve bude stát daleko početnější "muslimská rodina" pokud si je sem necháme nalézt a množit se jak králíci"?

MUSLIMOVÉ a ROMOVÉ budou mít vše zadarmo: bydlení, léčení i školství a
sociální dávky budou mít 2x takové, než důchodci, a lidi co přišli o práci,
kteří celý život pracovali pro vlast, budovali ji a odváděli daně!!!

Kdo dal vládě právo rozhodnout se bez našeho souhlasu, že z našich daní budeme živit cikáňata a nespočet muslimů a můj soused bude nucen shánět sponzory na
výcvik psa pro svého postiženého syna?

Cítím obrovský vztek a beznaděj. Cítím se obětí "bílého rasismu a diskriminace ve vlastní zemi"!!

Udělali z nás otroky naši milí politici!!! Proč jsme vlastně tenkrát dělali revoluci, když je všechno mnohem horší, než za minulého režimu?

Budeme se bát ozvat se, aby nám ještě nebylo vyčteno nějakou přiblblou ochránkyní práv, že je živíme špatně??? Ať si je vezme na měsíc domů a pak něco říká do médií.

Saudská Arábie si nevzala jediného imigranta - bratra ve víře se stejným jazykem i zvyky!!! Proč za nabízených 800 miliard Eur, která chtějí věnovat na výstavbu mešit v Evropě pro ně nepostaví domy a podniky, aby měli práci??? Chtějí nás prostě zlikvidovat, naše svobody, kulturu, zvyky a zabrat naše ženy, děti i výsledky tisíce let práce našich předků! NEDOVOLME TO!!!

Před rokem 1989 policie chránila politiku jedné strany - dnes chrání armádu kobylek a nezákonný vpád do naší země bez dokladů!!!!!!
Proč musí naše ženy žít bez ochrany a třást se strachy, kdy si je vyhlídne nějaký nadržený imigrant a znásilní ji, či použije ke svému chtíči její malou dcerku a policie to zařadí do kolonky "neobjasněné zločiny"!

Toto už se běžně děje v Německu, Francii, Anglii, Švédsku, prostě všude tam, kde je vítali s otevřenou náručí a už jsou rozlezlí a dokazují, že jsou pány území, která zabrali!!! V Anglii říkají znásilněným holčičkám "EASY MEAT" - snadné maso!!! Co když to příště budou Vaše dcery a vnučky??

Podle statistických údajů ve Švédsku za rok 2014 bylo znásilněno a rituálně nožem podříznuto 6.900 žen a dětí!!! Jinde to není lepší! A tohle je stále málo na to, abyste se začali bát a konečně řekli NE Evropské unii a pomatené Merkelové???

Dr. Hnízdil kdysi napsal, že vláda tím, že stresuje svůj národ nekompetentním rozhodováním, podporováním korupce a zlodějen a vytvářením nejisté budoucnosti, je přímo odpovědná za kvalitu zdraví národa! Musím s ním souhlasit jen napůl, vláda je totiž nyní přímo odpovědná nejen za naše zdraví, ale přijímáním kvót a befelů z unie dnes ohrožuje i naše životy!!! A na to jsme jí nedali mandát ve volbách.

Pokud si pamatuji, žádná z volených stran neměla ve svém programu z nás
islamizací naší země nadělat otroky!!!
Podporuji veškeré aktivity Okamury, směřující proti imigrantům, proti multikulti fantasmagorii EU likvidující naši civilizaci.
Musíme bojovat o svá práva a svobody všichni, nikdo nás neochrání!!! Souhlasím s prezidentem- ISLÁM není slučitelný s jakoukoli demokracií a oni nebudou ctít naše zákony! Je to TROJSKÝ KŮŇ V EVROPĚ!!!

Čím víc nás bude nesouhlasit, tím více se budou nuceni i politici zamýšlet nad svou i naší existencí.

V jednotě je síla.!!! Tohle, je nájezd na Evropu a my jsme již ve válce!!! Je trochu jiného charakteru, zatím nemají zbraně, zatím, ale přesto je to nezákonné dobývání našeho území!!!
Právo bránit se násilí je v Listině lidských práv a svobod. Kdo by se chtěl nechat dobrovolně podřezat a okrást, je blázen ne humanista.

My jsme je sem nezvali, ani je tady nechceme!!!

Sledujte nezávislé zdroje, abyste byli v obraze: Cesty k sobě (Petr Chobot), Parlamentní listy, Nezávislý vysílač (J.Chvátal) a podobně.

Skvělá je i kniha Benjamina Kurase Jak zabít civilizaci tam se dozvíte souvislosti z historie islámu a politických rošád světových vlád od USA po IS, z kterých mrazí.

Musíme být i přes embargo v médiích informovaní, aby nám nevěšeli bulíky na nos!

NECHCEME BÝT DISKRIMINOVANÍ VE VLASTNÍ ZEMI A ZE SVÉ PRÁCE ŽIVIT
DARMOŽROUTY ODKUDKOLI!!!

CHCEME BEZPEČNOU BUDOUCNOST A SVOBODY PRO NAŠE DĚTI!!!

A POKUD ZA NÁS NAŠI POLITICI NECHTĚJÍ BOJOVAT ZA NAŠE PRÁVA A BRÁT OHLEDY NA NAŠE POŽADAVKY MUSÍ BÝT ODVOLÁNI, JSOU NÁM NA NIC!!!

Měli bychom opevňovat ploty hranice společně s V4, v jednotě je síla, aby nám sem nezákonně nelezli a zůstali u milující Merkel a tatíka Hollanda. Ať si je tam vychutnají; a poznají jejich zrůdnost!!! Jen mám strach, až se jim tam rozlezou, že nás zachvátí vlna utíkajících Němců nebo Rakušanů!

Přátelé neživte v sobě jen nenávist, ta by oslabovala vaši sílu bojovat za naše svobody práva pro naše děti a budoucnost vlasti, posilujte odhodlanost nedat se a odpor vůči příkazům z unie a nekompromisnost vůči jejich požadavkům!!!

Autor: Viliam Ondrejka | karma: 20.45 | přečteno: 620 ×
Poslední články autora