Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K93a76r41e90l 55M61á66d53l74e

29. 4. 2016 11:32

Nevím, jestli tady autoři na blogu mají možnost, ale nevyužívají, nebo ta možnost není.... Prostě když autor uveřejní článek skoro celý přetištěný z jiného zdroje, měl by mít možnost zrušit klikání na karmu. Chápu, že se občas autoři dostanou k dobrým cizím textům a využijí možnost přiblížit tyto texty více čtenářům prostřednictvím blogu. Nic proti tomu, jen by se z toho měla vynechat karma.

V případě tohoto většinou dobrého textu bych ale stejně o karmě neuvažoval jen kvůli jedné nesmyslné větě. V souvislosti s migranty bylo ve Švédsku v roce 2014 znásilněno a rituálně podříznuto 6900 žen a dětí??? Nepatřím ke sluníčkářům a nevěřím na integraci, ale přece jen se snažím i protimigrantské informace vyhodnocovat selským rozumem a ověřovat... Tohle je opravdu zřejmý nesmysl.

1 0
možnosti

K74a40r50e86l 43M29a26s23e33k

29. 4. 2016 11:24

Nesmyslná hysterická slátanina. Rv

0 4
možnosti

Dočetl jsem se až k tomu "všechno je mnohem horší než za minulého režimu". Vy jste se totálně zbláznil. Za minulého režimu byste si takovouhle kritiku vlády vůbec nemohl dovolit. Pokud byste to říkal soukromě, záleželo by na tom, jaké máte kamarády. Jakmile by vás někdo napráskal, už by se o vás zajímala StB. A pokud byste to udělal veřejně, tak první, co by se vám stalo, by bylo to, že vás vyhodí z práce. Pak by záleželo na tom, v jaké fázi "minulého režimu" byste se nacházel. V některých fázích se za "nesprávný" názor i popravovalo. Každopádně by si neškrtly ani vaše děti. Važte tedy slova a nepište kraviny.

0 0
možnosti

Kravina je pouze to, že za minulého režimu bylo lépe. Ostatní je, bohužel, pravda.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS