Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P89e61t33r 93M15a55c58h69á91ň

20. 10. 2015 14:09

Cituji: "Skupina „Pokec od 9 do 11 let“ byla prý zrušena až po půl roce. Skupina „Seznamka od 10 do 12“ nebyla zrušena vůbec..."

Nechápu,jak vůbec FB může povolit takové skupiny,když by lidé takové věkové skupiny neměli na FB fakticky existovat (registrace od dosažených 13 let).

1 0
možnosti

Můj kolega je předsedou organizace, která monitoruje Facebook pro Facebook.

Miluji tajné organizace, zakuklené mstitele, fízlující zpozarohu ostatní "ve jménu dobra"

Jiná situace je prý v případě oslovení 14leté holčičky 50letým seniorem. Tam jde, v případě zjištění a následné skryté kontroly obou stran, vše ihned v podobě podnětu, na příslušné oddělení Policie

Nevím, oslovit snad může kdokoliv kohkoliv. Jedna věc je povídat si ,druhá věc je tahat někoho do postele....

Každopádněš, následující post mě jen přesvědčil o tom, že Modrý Bratr je jen továrnou na udavače.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den. 

Respektuji přání kolegy nic nekonkretizovat. Ale jeho aktivita to nebyla. Facebook je oslovil sám. Oni jen nabídku přijali. A o tom, že je Facebook továrnou na udavače, mám svoje mínění. Do dnešního dne se díky němu stalo hodně nepříjemných a tragických věcí. Sám vidím co se tam děje a vím, že ne vše se dostane na veřejnost. Nedokáži, a ani nechci, si představit co by se stalo a dělo, kdyby byl Facebook zcela free a bez kontroly. Pokud má být něco seriózní tak tam musí být nějaky pravidla. Jinak z toho bude, za pár chvil, anarchistické peklo kde se budou objednávat nájemní vrazi na manželky. Znáte ten případ maminky, která si postěžovala, že ji a její dceru Facebook špicluje? Že se stará o co nemá a lidi ve vedení by měli zavřít? Dnes Vám to již neřekne a vůbec se s Vámi o tom nebude bavit. Jen díky duchapřítomnosti její rozmazlené dcery, která měla dva mobily, dopadlo vše dobře a nic se nestalo. Známost z Facebooku si jí uzamkla v autě, vyhodila její mobil a jela s ní pryč. Holka na druhym mobilu skrytě vytočila Policii, nechala vše tak a jen mluvila, vzlykala a křičela. Za 45 minut je našli. Proto  si od té doby již nikdy nevemu naše policajty do huby. Nikdy. Kdyby jste zažil něco podobného tak se možná umírníte ve výroku, že Facebook vychovává udavače.

0 0
možnosti

Sdílení podrobností o soukromí na FB ap. je úchylné, tudíž i zpětná vazba je úchylná. To, co platilo vždycky, totiž chránit si své soukromí, platí dnes stonásobně a kdo nedbá, platí, často i pěkně draho

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS